REPARATIES

Selecteer wat u wilt laten repareren:

Q24U heeft een eigen technische dienst in Gorinchem. Wij kunnen uw apparaat snel, betaalbaar en betrouwbaar repareren. Heeft u een defecte laptop, smartphone,  tablet of desktop computer en laat u de reparatie liever over aan de specialist dan bent u bij Q24U aan het juiste adres, in veel gevallen klaar terwijl u wacht. Ook uw computer opnieuw instaleren data backupen is voor ons geen probleem.

Categorieën

Hoe werkt het?

Wilt u gebruik maken van onze service, vul dan het onderstaande formulier in. Geef duidelijk aan wat het probleem is en om wat voor apparaat (model) het gaat. Wij nemen daarna spoedig contact met u op.

Bent u niet in de gelegenheid om zelf bij ons langs te komen, dan kunt u ook altijd het apparaat opsturen naar ons adres in Gorinchem, het retour sturen van een gerepareerd apparaat is 9,95 euro. Als u hiervan gebruik wilt maken dient u ook eerst het onderstaande formulier in te vullen. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

Reparatie aanmelden / aanvragen

U kunt een reparatie op twee manieren aanmelden / aanvragen.

Telefonisch:
Bel ons op 0183-513995, wij kunnen direct controleren of het onderdeel op voorraad is en u vertellen wat de totale kosten voor de reparatie zijn. Indien gewenst kan er direct een afspraak gemaakt worden.

Aanmeldformulier:
Vul het onderstaande formulier in. Geef duidelijk aan wat het probleem is en om wat voor apparaat (model) het gaat. Wij laten u dan spoedig per mail weten wat de kosten voor de reparatie zijn.

In de meeste gevallen kunt u wachten terwijl uw apparaat gerepareerd wordt.

Preloader