0 Netherlands 1 English

Levertijd

   
 

Bij elk product op de site van Q24U ziet u direct de actuele voorraadstatus in ons magazijn, mocht er een levertijd aan een product zitten kunt u dit ook zien. Is een product op voorraad en op werkdagen voor 16 uur besteld dan wordt het dezelfde dag verzonden. Voor België, Nederland en Duitsland kunt u het volgende leverschema aanhouden:

PostNL   DHL  
Besteldag voor 16:00 Dag van levering Besteldag voor 16:00 Dag van levering
Maandag Dinsdag Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag Vrijdag Zaterdag
Zaterdag Dinsdag Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag Zondag Dinsdag


Let op: deze levertijd is opgegeven door PostNL en DHL, het kan voorkomen dat een zending later wordt bezorg helaas hebben wij geen invloed op eventuele vertraging tijdens het verzend proces.

 

Zendingen met PostNL.

Op zendingen van postnl zit geen track and trace nummer. Dit geld alleen voor kleine producten en zendingen buiten Nederland, België, Frankrijk, Duitsland Luxemburg en Spanje. Zodra een bestelling verzonden is krijgt u hier een bevestiging van per mail. Zendingen van PostNL gaan gewoon door de brievenbus en u hoeft hiervoor niet thuis te blijven.

 

Zendingen met DHL.

Op zendingen van DHLzit standard een track and trace nummer. Grotere producten, producten die gevoelig zijn voor schade en voor levering in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland Luxemburg en Spanje worden standaard met DHL verzonden. Zodra een bestelling verzonden is krijgt u hiervan een bevestiging en tracking nummer per mail toegestuurd, u kunt de zending zelf volgen en afleverafspraken aanpassen, ook wordt u op de dag van levering per mail op de hoogte gebracht hoe laat de zending geleverd wordt. Zendingen worden drie keer aangeboden, daarna kunnen deze afgehaald worden bij een Parcelshop van DHL bij u in de buurt.

 

Voordelen Q24U

Afhalen - winkel  
Sinds 2011  
Verzenden binnen 24 uur  
 Veilig online betalen  
Tijdelijk gratis verzenden  
Reparatie service  
 

 Contact:

 telefoon  0183-513995

 mail  MAIL ONS

 

Volg ons:

facebook  twitter