0 Netherlands 1 English

Garantie en defecten

   
 

Op de meeste producten die Q24U levert hebben 1 jaar garantie. Voor OEM en refurnisched prodcuten kan dit soms anders zijn, de garantie wordt per product aangegeven op de product pagina. 

Verder zijn van toepassing onverminderd de wettelijke rechten omtrent garantie en conformiteit. Mocht uw product defect gaan binnen de garantietermijn neem dan eerst contact met ons op via service@q24u.nl, vergeet uw ordernummer niet te vermelden. Na bevestiging van ons kunt u het garantieformulier invullen en het product retour sturen.

Refurbished producten hebben vaak garantie direct via onze leverancier. Na het invullen van het garantieformulier krijgt u de gegevens voor het opsturen van het refurbished product.

Q24U (garantie)
Marinus Spronklaan 49 a
4205 CG  Gorinchem
The Netherlands

U bent verantwoordelijk voor de retourzending naar Q24U. U dient uw PostNL Track & Trace code goed te bewaren. De kosten voor het verzenden zijn voor eigen rekening. De kosten voor het verzenden van een nieuw product bij defecten zijn voor Q24U. Let op, mocht het artikel niet defect zijn en of defect geraakt zijn door verkeerd gebruik dan kan Q24U beslissen de dubbele handelings- verzendkosten of onderzoekskosten aan u door te belasten.

 

Beschadigd of verkeerd product

Controleer direct na ontvangst van het product of het onbeschadigd en compleet is geleverd. Als dit niet zo is neem dan binnen 24 uur contact met ons op via service@q24u.nl, vergeet uw ordernummer niet te melden.

Uitzonderingen:

- Speciaal bestelde producten hebben 3 maanden garantie tenzij anders aangegeven.
- Producten waar de garantie sticker van ontbreekt of opengemaakt zijn.
- Bij ondeskundig gebruik van het product waardoor deze defect gegaan.
- Software geïnstalleerd op geleverd laptops en computer.
- Accu's in gebruikte laptops en tablets zit geen garantie op.

 

Voordelen Q24U

Afhalen - winkel  
Sinds 2011  
Verzenden binnen 24 uur  
 Veilig online betalen  
Tijdelijk gratis verzenden  
Reparatie service  
 

 Contact:

 telefoon  0183-513995

 mail  MAIL ONS

 

Volg ons:

facebook  twitter