0 Netherlands 1 English

Retourneren

   
 

14 dagen bedenktijd

Bij Q24U.nl heeft u 14 dagen bedenktijd. Mocht u één of meerder artikelen willen terug sturen, dan moet u deze binnen 14 dagen na de ontvangst van het product aanmelden via het retourformulier op onze website. Na aanmelding heeft u nog 14 dagen om het product naar ons terug te sturen. Het is wel van belang dat het product compleet is en in de oorspronkelijke verpakking zit (indien redelijkerwijs mogelijk). Producten die beschadigd of niet compleet zijn komen niet voor ruiling of restitutie in aanmerking. Producten die geretourneerd worden moeten altijd naar het volgende adres verzonden worden, retour zendingen zijn voor de rekening van de klant.

Q24U (retour)
Marinus Spronklaan 49 a
4205CG Gorinchem
The Netherlands

Restitutiebedrag:

Q24U.nl beoordeelt ieder retour gezonden product bij binnenkomst op schade, defect of verpakking. Naar aanleiding van de staat van het geretourneerde product wordt bepaald welk bedrag aan de koper wordt terugbetaald. Is het product compleet en onbeschadigd, dan stort Q24U.nl het bedrag dat op de factuur vermeld staat binnen 14 dagen terug. Bij een kapot of incompleet product zijn wij genoodzaakt een schadebedrag in rekening te brengen. Let op voor een snelle afhandeling is het noodzakelijk dat het retourformulier correct wordt ingevuld en een kopie hiervan of de factuur bijgevoegd wordt bij de retour zending. Indien dit formulier ontbreekt, houden wij ons het recht voor 5 euro administratiekosten in rekening te brengen aangezien de afhandeling veel meer tijd in beslag neemt.

Uitzonderingen:

1. Producten waar de garantie sticker van ontbreekt of opengemaakt zijn, kunnen niet retour genomen worden.

2. Producten die speciaal in opdracht van de klant besteld zijn, kunnen niet retour genomen worden. Dit zijn dus veelal producten die wij niet standard op voorraad hebben in ons assortiment en speciaal voor de klant besteld zijn. Daarnaast zijn dit ook producten waar een levertijd bij vermeld staat in de webshop, deze producten worden ook speciaal besteld in opdracht van de klant.

3. Geleverde diensten door Q24U.nl zoals het inbouwen van laptopschermen ect vallen ook niet onder het herroepingsplicht. Wel geldt er een no cure no pay (er hoeft pas betaald te worden als het probleem verholpen - opgelost is).

 

 

Voordelen Q24U

Afhalen - winkel  
Sinds 2011  
Verzenden binnen 24 uur  
 Veilig online betalen  
Tijdelijk gratis verzenden  
Reparatie service  
 

 Contact:

 telefoon  0183-513995

 mail  MAIL ONS

 

Volg ons:

facebook  twitter